Webdesign

er et vidt begreb

Hos Uniquepixels dækker det i bund og grund over arbejdet med at skabe interaktive digitale løsninger til Internettet.

Det kan være alt fra den lille profilside eller et målrettet kampagnesite over den lettilgængelige og driftsikre webshop til den helt store og forkromede specialprogrammerede webløsning.

Vores arbejde består først og fremmest i at lytte til dig som kunde og hjælpe dig med at definere, hvilken type løsning, der er den rigtige for dig.

Dernæst omsættes tankerne til et visuelt design, som underbygger dine ideer, din målsætning med projektet og din virksomheds øvrige kommunikation.

Sideløbende definerer vi, hvad din webløsning rent teknisk skal indeholde af indhold og funktioner. Dette arbejde danner grundlag for selve den tekniske udvikling, som varetages af professionelle og erfarne udviklingspartnere i vores omfattende netværk.

Kundetilpassede løsninger

Hver enkelt kunde og hvert projekt er forskelligt. Vi tilpasser altid vores løsninger efter kundens behov, ønsker og forretningsområde.

Gennem årene har vi udviklet en række færdige produkter, som vi kan tilpasse præcist til hver enkelt kunde. Du får altså både et gennemprøvet produkt med hundredvis af udviklingstimer bag sig samt den tilpasning, som gør at produktet matcher netop dine unikke behov.

 

Ingen ubehagelige overraskelser

Hos Uniquepixels gør vi en dyd ud af altid at have en god og tæt dialog med vores kunder. Både før projektet sættes i gang, men også mens udviklingsarbejdet står på. Vi arbejder med klare aftaler og faste budgetter, så du som kunde aldrig kommer til at stå med ubehagelige overraskelser eller et halvfærdigt produkt.

SKAL VI HJÆLPE DIG
Om dit behov er et website, en brochure eller et overordnet syn på din virksomheds markedsføring, er du velkommen til at kontakte os og få vores bud på effektiv og målrettet markedsføring.
KONTAKT OS