Et klubmedlem anbefalede at få et oplæg på nye hjemmeside fra Uniquepixels.

Indenfor små 14 dage havde vi et super flot oplæg – som vi med det samme takkede ja til.

Alex er super dygtig og kompetent og er altid på tasterne når der skal bruges hjælp med redigering.
Vi oplever aldrig lange svartider og vi kan varmt anbefale et samarbejde med Uniquepixels.

Carina Rasmussen
Sekretariatet

Korsør Golfklub

Søllerød Golfklub får ny hjemmeside og infoskærm på 4 uger. Takket være en super service og et veludviklet produkt fra Uniquepixels, så har Søllerød Golfklub på kun 4 uger fået etableret både en ny hjemmeside og en infoskærm med online konverteringstabel og greenfee priser.
Klubben har selv lagt kræfter i at flytte indhold fra den tidligere hjemmeside, men uden hurtigt design, support og tilretning fra Uniquepixels side, så var vi ikke nået i mål.
Mange medlemmer har allerede udtalt sig positivt om den nye side med de muligheder den har givet.

Kort sagt – vi kan varmt anbefale samarbejdet.

Hans Henrik Brandt
Klubmanager

Søllerød Golfklub

Uniquepixels blev valgt som samarbejdspartner til klubbens hjemmeside på anbefaling af andre golfklubber i Danmark. Kolding Golf Club har et fantastisk samarbejde med Alex fra Uniquepixels.
Alex er altid til at komme i kontakt med og har løst alle opgaver til vores fulde tilfredshed, hurtigt og effektivt.
Jeg kan derfor stærkt anbefale Uniquepixels.

Jens Elvang-Gøransson
Golfmanager

Kolding Golf Club

I forbindelse med en forbedring af vores online markedsføring og kundeoplevelse af hjemmeside, havde vi brug for en tidssvarende opdatering, der matchede vores klassiske stil, produkt og imødekommenhed. Vi indgik derfor et samarbejde med Uniquepixels, som på meget kort tid har opbygget en hjemmeside som kunne opfylde alle vores drømme og ideer – og mere til!

Alex er enormt dygtig til at se muligheder og tænke kreativt, hvilket har betydet vi kunne få et unikt produkt som afspejler vores golfanlæg.

Nicolaj Ahnfeldt Grinsted – Golf Manager

Aalborg Golf Klub

Uniquepixels har tålmodigt banket på vores dør i flere år og nu var tiden inde. Lige fra første virtuelle møde til levering af det endelige produkt har vi kun oplevet fantastisk service og professionelt modspil. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde i takt med at vores nye webløsning vokser og udvikler sig.

Ken Lauritsen
Golfmanager, Kokkedal Golfklub

Kokkedal Golfklub

Vi skulle have en ny hjemmeside i Holstebro Golfklub og i vores søgning efter en der kunne lave den for os, stødte vi på Uniquepixels.

Et valg vi aldrig har fortrudt. Uniquepixels er hurtig, dygtig og kreativ i alle processor. Det er dejligt, at snakke med den samme hver gang man har udfordringer. Vejledningen og hjælpen er hurtig og meget brugbar.

Uniquepixels får vores absolut bedste anbefalinger.

Jacob Nordestgaard
Pr & Event Manager
Holstebro Golfklub

Holstebro Golfklub

Hals Golf Klub er meget tilfreds med Uniquepixel, et professionelt stykke arbejde, som fortjener flere stjerner end der findes på trustpilot.

Morten Kiil
Golfmanager
Hals Golf Klub

Hals Golf Klub

Haderslev Golfklub har haft et langt og konstruktivt samarbejde med Uniquepixels. Firmaet har leveret et solidt stykke arbejde og været meget fleksibel i sine løsninger til klubben. Uniquepixels har løst mange opgaver indenfor såvel hjemmeside, print, roll-ups m.m. til klubbens absolutte tilfredshed.  Vi har altid en god kommunikation og sparring om hvilke løsninger der kan være de bedste for klubben. Vi kan kun anbefale Uniquepixels som leverandør.

Laurids Caspersen
Golfmanager
Haderslev Golfklub

Haderslev Golfklub

Da vi i Dragør Golfklub skulle have ny hjemmeside, brugte vi i udvalget rigtig lang tid på at undersøge andre klubbers hjemmeside. Vi fandt frem til 10 hjemmesider som vi kunne spejle os i, altså det vi havde sat som krav og ønsker, at vores nye hjemmeside skulle udstråle. Det viste sig hurtigt, at 8 ud af de 10 hjemmesider stod Uniquepixels bag, så det var bare med at komme i gang. Efter 2 kort møder på Teams, pga. COVID-19 og afstanden, ja så havde vi på under 4 dage en ny hjemmeside. Vi har kun oplevet en professionel og meget dygtig og toldmodig samarbejdspartner, så vi føler os rigtig godt klædt på.

Malene H og Michael V

Dragør Golfklub

Unique Pixels har hjulpet os godt igennem processen med at bygge en ny hjemmeside. Vores medlemmer roser ofte brugervenligheden og det flotte resultat. Strukturen er gennemtænkt og detaljerne er mange.
Alex har været effektiv og professionel igennem hele forløbet. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

Michael Eeg
Manager
Golfklubben Hvide Klit

Golfklubben Hvide Klit